UMNO AMBIL CEK SEKOLAH-SEKOLAH AGAMA RAKYAT DI  KELANTAN.
 
Pada minggu lepas Dato' Seri Najib Tun Razak telah melakukan lawatan ke Kelantan. Di Sekolah Kebangsaan Pengkalan Kubor beliau bertemu mata dengan semua Mudir Sekolah-sekolah Agama Bantuan Kerajaan dalam upacara penyerahan
cek Perkapital yang menjadi tanggungan kerajaan persekutuan setiap tahun.

Selepas semua guru besar (Mudir) di brainwash, Dato' Najib menyerahkan sampul surat kepada semua mudir-mudir yang biasanya dalam sampul tersebut adalah cek per kapital. Tapi malang bagi mudir-mudir kecuali Sekolah di Pulau melaka dan Panchor hanya menerima surat supaya mengambil cek perkapital dengan ketua-ketua UMNO Bahagian masing-masing.

Inilah perlakuan dan tindakan keji pemimpin UMNO. Semua saluran telah digunakan untuk mendapat undi, tapi semuanya telah menjadi pusing balik kepada UMNO sendiri. Kesan daripada tindakan Dato' Najib telah menyebabkan bukan sahaja mudir, tetapi guru-guru sekolah bantuan merasa bosan dan marah kepada UMNO. Bayangkanlah apa akan di perkatakan oleh ketua UMNO bahagian apabila Mudir-mudir sekolah berkenaan pergi berjumpa untuk mendapatkan cek tersebut????

INGAT UMNO, SEKARANG KAMU MASIH ADA LAGI KUASA, TAPI DENGAN IZIN ALLAH SEKIRANYA BARISAN ALTERNATIF BERKUASA, KEMANA KAMU HENDAK LARIIII????

INGAT UMNO, SEKIRANYA KAMU MASIH BERKUASA DAN MENYALAH GUNAKAN KUASA YANG DIBERIKAN...APA KAMU AKAN JAWAB DI HADAPAN TUHAN RABBUL JALIL NANTI...ADAKAH KAMU KETURUNAN YANG HIDUP KEKAL ???? KELAK KAMU AKAN DI HUMBAN KE NERAKA AKIBAT PERBUATAN KAMU SENDIRI...

INSAFLAH DAN KEMBALILAH KEPADA KEBENARAN !!!!!

ANAK SEDARA KULI
GUA MUSANG.