Rancangan Pembunuhan Oleh Mahathir

Assalamualaikum

Saya baru menghadiri mesyuarat dengan PM, Aziz Shamsuddin dan rakan-rakannya di suatu tempat (rahsia) untuk membincangkan tektik untuk menghancurkan PAS, ADIL, DAP dan PRM.

Berikut adalah rancangan mereka.
A. Membawa pembunuh upahan dari luar negara.
B. Merancang untuk membunuh orang seperti tersenarai di bawah demi kepentingan mereka dengan alasan berikut.

1. Datuk Ibrahim Ali - Dia ni memang di suruh Mahathir bercakap banyak dan mencarut dengan alasan pihak pembangkang semakin benci terhadapnya. Dengan ini bila semua orang berasa benci dan mereka akan menghantar pembunuh upahan
untuk membunuh Ibrahim Ali. Setelah di bunuh mereka akan gunakan rakaman perbualan telepon antara orang PAS dan ADIL mengenai rancangan pembunuhan tersebut dan akan didedahkan kepada umum lalu mengaitkan tragedi tersebut  adalah perbuatan pihak pembangkang. Ini adalah senjata paling baik untuk menimbulkan rasa benci rakyat terhadap pihak pembangkang.

2. Ku Li - Kita faham tujuan Mahathir menghantar dia ke Kelantan adalah untuk menakluki Kelantan. Tapi sebenarnya dia jugak akan di bunuh dengan alasan yang sama sepeti Ibrahim Ali.

3. Abdullah Ahmada Badawi - Juga akan di bunuh kerana dia sekarang menjadi bahan kecaman rakyat Malaysia. Ini jugak menambah kebencian kepada pihak pembangkang.

4. Polis jugak dijadikan korban. Contoh terbaik ialah baru terjadi di Johor. Selepas ini ramai anggota polis akan di jadikan korban mereka demi  kepentingan politik mereka.

5. Rafidah Aziz jugak akan jadi sasaran.

6. Hishammudin dan Siti Zaharah

7. Orang-orang UMNO sendiri.

Saya merayu kepada orang-orang diatas supaya berhati-hati kerana pembunuh upahan ini samada akan membunuh kamu secara senyap atau mengunakan senapang jarak jauh yang tak berbunyi. Cara pembunuhan masih dalam rancangan kami dan
akan saya dedahkan suatu hari nanti dengan tarikh sekali. Cara pembunuhan ini merupakan reverse physic untuk membina kebencian rakyat kepada pihak pembangkang dan seterusnya rusuhan akan di lakukan oleh orang luar (pendatang asing yang jugak akan dijadikan korban).

Saya harap maklumat disampaikan kepada orang UMNO sendiri dan pihak pembangkang umumnya secepat mungkin.

Sekian.

Dari ?????
Ikhlas