Buangkan PeeM ini

PeeM sekarang bukan saja MAHAFIRAUN, gila kuasa, tua nyanyuk tapi sesat lagi menyesatkan (dah ikut Dajjal Laknatullah)!!! Sanggup menjual maruah diri, agama dan rampas hak sesama manusia baik seagama maupun bukan, hanya kerana kuasa dan harta yang tak bernilai hatta sebelah kepak nyamuk pun di dunia ini kalau dah mampus nanti.

Sekarang dia dah :

Kelirukan Umat Islam sendiri dengan alQuran dan Hadis yang dia tafsir sendiri.

Kelirukan Umat Islam sendiri dengan isu janggut Nabi SAW

Kelirukan Umat Islam sendiri dengan isu Aurat

Kelirukan Umat Islam sendiri dengan isu Hudud

Kelirukan Umat Islam sendiri dengan isu Ulama

Tak sesat lagi menyesatkan namanya ni???

Waspadalah diri kita jangan terpukau dengan perancangan halus Dajjal Laknatullah di akhir zaman ini. Anak-anak kita ibarat kain putih kitalah mencorakkan, cuba renungkan apa yang kera”sumbang”jaan BN (Barisan Najis) cuba terapkan dalam pemikiran kita melalui media TVnya yang di belakangnya adalah PeeM ni sendiri.

Sungguhnya mengharukan RTM dan TV3 semakin hebat mempromosikan hiburan hedonisme. Ni nak galak kita mendewa-dewakan artis. Tau tak yang artis-artis nilah pengikut Dajjal Laknatullah perosak agama di akhir zaman. Tak gerunkan setiap muslim memikirkan kenyataan yang sahih sesahih-sahihnya ini (Hadis Nabi SAW).

Penyanyi atau artis yang datang ke Bumi Malaysia menampilkan gaya hidup tak bermoral dan seks bebas  mendapat tempat di media seni dan hiburan. Melalui rancangan yang disiarkan, perlakuan sumbang di tonjolkan, ideologi sesat diselitkan.

Sekarang, ambil contoh rancangan sitcom Barat, kini siarannya di sebelah petang, nampaknya RTM dan TV3 juga beriya-iya nak jadi Agen Yahudi nak merosakkan tiap muslim di Bumi Malaysia. Si Nanny tuu bangsa apa? Adegan adegan “cium-peluk-tidur’ tak tertapis lagike? Alkisah Remaja Baratlah disajikan sebagai ikutan, Cola sebagai minuman walaupun dah tahu bahaya kandungannya. Di samping rosakkan akidah rosakkan jua kesihatannya!!!

Apakah sanggupkah kita menyaksikan tumbangnya akhlak remaja kita dengan rancangan-rancangan seumpama ini. Di saat rancangan bercorak agama semakin tak diminati, asyik nak syukur. Ini bukan soal syukur tapi kufurlah yang lebih wajib ditangani.

Sekarang nasyid (jangan sampai jadi Nak Shit) pun jadi alat untuk PeeM. Nak tunjuk hebatnya Islam PeeM tu tekun beribadat di Mekah pula. Artis lagi. Tak sesat lagi menyesatkan namanya ni???

Artis-artis kita yang dah kembali ke Rahmatullah tu tak payahlah nak diperingatkan JASA-JASA (???) mereka, buat tambah sakit siksa dalam kubur je.

Tolonglah yang ada anak kecil tu, fikirkan nasib agama kita dan mereka, akhlak kita dan mereka dan arah tuju Syurga Neraka kita dan mereka dari golongan yang sesat lagi menyesatkan.

Buangkan amalan jahiliah yang PeeM ini promosikan seperti kezaliman sesama manusia, pembaziran, perjudian, arak, seks bebas dan sebagainya di Bumi Malaysia ini. Cukuplah dengan takaaburnya terhadap manusia, “Malaysia boleh”. Taakabur dengan Allah SWT, mempersendakan Syariat Islam dan Hadis Rasulallah SAW. Buangkan PeeM ini.

Hai PeeM!!! Ku doakan kau mati dalam keaiban seaib-aibnya sekiranya masih lagi Tuhanku, Agamaku, Nabiku, kau persendakan dan Saudara saudaraku yang kau zalimkan.

aam Miri.