DYMM YDP Agong akan bersama rakyat di masjid negara. Allahu Akbar!!

Saya confirmkan berita yang di tulis olih hjhjh itu benar kerana saya terpaksa pulang apa bila sampai ke tempat ceramah setelah terkena trafic jam dari jalan Ampang dekat Hospital Ampang Putri hingga ke Keramat AU2 dari 9.00 malam hingga 10.00 malam. Jam 10.30 malam saya pulang kerana kecewa tak ada tempat nak berdiri pun untuk mendengar ceramah parti alternatif, sungguh sesak. Olih itu saya ambil keputusan untuk simpan tenaga untuk jumpa DYMM esok. Saya juga jumpa saorang sahabat yang juga kelurga kerabat di Raja Selangor. Beliau menyatakan bahawa DYMM akan bersembahyang bersama rakyat di masjid negara esok.

Di Perak pula anih cerita nya, polis sebok mencari ketua keadilan nasional negeri Perak untuk menyampaikan permit polis untuk penghantaran memorandum kepada Sultan Perak. Yang lagi pelik nya ia lah parti keadilan Perak tidak membuat permohona permit polis pun untuk perarakan tersebut. Khabar nya DYMM Sultan Azlan mahu polis mengelurkan permit untuk perarakan tersebut.

Syabas Sultan Sultan dah sedar diri untuk menyelamat kan negara dan rakyat negeri masing masing, kalau tidak sultan sultan yang tidak bertanggung jawab nanti akan di lucut kan tahta nya olih rakyat dan di ganti kan dengan sultan sultan yang lebih adil dan beperikemanusian..