Tentera fi sabilillah.......
 
Awas!...Tentera Fi Sabilillah....

Saya akhirnya memilih untuk melaporkan apa yang saya alami ini agar menjadi peringatan kepada semua dan usaha-usaha keselamatan perlu diambil....saya adalah seorang pegawai kerajaan yang tidak berminat dengan perkembangan politik... mungkin kerana kehidupan sudah memadai bagi saya.

Sejak kebelakangan ini saya sentiasa dijinakkan oleh sekeumpulan org Melayu  yang mendakwa mereka cukup faham dengan pergolakan yang berlaku di arena politik tanahair. Setelah melihat respon saya yang positif terhadap mereka...mereka telah memperlawa saya untuk menyertai kumpulan mereka yang di gelar sebagai Tentera Fi Sabilillah. Apa saya bertanya dengan lebih lanjut...salah seorang dari mereka berkata kalau u tahan rahsia kami akan beritahu, kalau u pecah rahsia setelah u tau...u bersedialah untuk  mati...salah seorang dari pengikut kami ada tinggal dekat dengan u. Saya  mengambil keputusan untuk menyertai mereka, tapi dlm diam saya bertanya kepada seorang ahlinya yang jenis tak tahan simpan rahsia...maklumat yg
saya  perolehi adalah seperti berikut :

1-Tentera Fi Sabilillah...adalah pasukan gempur ellit dalam UMNO.
2-Mereka menarik sesiapa saja yg minat pada agama dan punya semangat kebangsaan.
3-Motivasi yg dijalankan ialah semangat benci kepada cina dan diskriminasi kepada rakyat indon yg bekerja disini.
4-Pemimpin tertingginya ialah Mahathir.
5-A.Samad Said adalah antara mastermind nya.
6-Persatuan Anak Kedah adalah badan pentadbirnya.
7-Akan melancarkan huru hara bila-bila masa saja atas nama menyelamatkan malaysia dari DAP dan org yg bersubahat dengan cina...tanpa menyebut UMNO sebagai dasar perjuangan...seolah2 perjuangan mereka berasingan dan tersendiri.
8-Keahlian kumpulan ini sudah menjangkau ratusan ribu...dimana sebilangan besarnya adalah pendatang asing indonesia yg dijanjikan kerakyatan jika jihad ini berjaya.
9-Semua pendatang asing yg ditahan telah disembunyikan disebuah pulau dan sedang giat menjalankan latihan...jumlah melebihi 300 ribu.

Akhir sekali saya berharap dengan pendedahan ini kita akan terus berhati2...kegiatan mencari ahli masih berjalan dan mungkin pintu rumah saudara akan diketuk suatu hari nanti dan saudara akan mendapat tawran yg pernah saya terima.

Sekian.