TONTONILAH  " THE SECRET BATTLE OF MAJESTIC II"

Tahniah TV 3 suku kerana  telah menayangkan drama Cina pada setiap petang jam 6.00 petang iaitu drama episod yang bertajuk " THE SECRET BATTLE OF MAJESTIC II " yang memaparkan kisah bagaimana Maharaja Zalim menggunakan taktik kotor untuk menaiki takhta, memperdaya dan membunuh musuh-musuh, cara memerintah yang tidak berperikemanusiaan, menggunakan segala bala tentera nya termasuk  kepakaran menambat hati panglima-panglima tentera yang setia, separuh setia dan yang engkar sehingga dapat mempertahankan takhta yang lama.

Akhirnya penonton akan dapat membayangkan watak-watak yang ada didalam drama tersebut sama seperti pemerintahan Zalim Perdana Menteri yang terlama Abad ini iaitu Dr. Haji Mahathir Iskandar Kutty.

Antara watak-watak tersebut ialah peranan Ketua Polis Negara yang baru dan yang lama ( Norian Mai dan Rahim Noor), penasihat-penasihat seperti Siti Hasmah dan perempuan simpanan Dr. Mahathir. Datuk Aziz Shamsudin dan tukang telek serta askar upahan.

Kepada Ketua Polis Negara dan Panglima Angkatan Tentera , tonton drama ini supaya anda tidak tertipu, tidak taat membabi buta dan akhirnya anda dihina dan dibunuh oleh MAHATHIR yang zalim itu.
 

Simon Templer.