Hak Bebas Bergerak Dan Bersuara Dinafikan
 
Assalamualaikum,

Saya dapat tahu dari adik saya yang berada di kawasan Parlimen Kubang Pasu dimana ramai orang ramai yang pergi ke ceramah parti altenatif telah ditangkap dan disoal oleh pihak polis. Namun saya tidak pasti berapa ramai yang terlibat. Mungkin reformis di Kedah dapat memberikan maklum balas.

Berikan kesedaran bahawa Perlembangan Malaysia amat memurkai jika hak kebebesan bersuara dan hak kebebasan bergerak dinafikan oleh regim Mahazalim Mahathir.

Berita yang boleh dipercayai juga telah diterima dari rakan kita yang bekerja dipejabat Menteri Besar Perlis bahawa terdapat penglibatan secara lansung kakitangan dengan tektik memberikan IC kepada pendatang haram dari Thailand dan Pakistan yang masuk melalui Thailand. Seorang Pendatang haram ini telah diperuntukan sejumlah RM6,000 untuk diberikan IC bagi
membolehkan mereka mengundi. Kini sejumlah 20,000 telah diberikan IC dan mereka akan dibahagi-bahagikan ke kawasan Kelantan dan Perlis sendiri. Amatlah licik sekali penglibatan Shahidan Kassim yang sudah desprate.

Hidup Alternatif, kuburkan UMNO